Vuxna/barn måleri

Konstworkshop för hela familjen- Distans februari 2021

Skapa tillsammans med material som finns i de flesta hem eller är enkla att införskaffa. Innan varje kurstillfälle kommer ni få en materiellista mailad, vi kommer att arbeta en hel del med återbruk och se till att ta vara på det som annars skulle slängas. Fokus ligger på att komma igång med den kreativa processen i ett fantasi-och lustfyllt skapande tillsammans föräldrar och barn

Vi kommer att arbeta med komposition, färg och formlära.

Varje tillfälle har ett eget tema och startar med en kortare introduktion med genomgång av material och metoder. Inspiration hämtar vi från annan konst både samtida och från konsthistorien samt den egna fantasin och varandra. Vi pratar om och tittar på det ni gör individuellt eller i gruppen och avslutar varje tillfälle med en gemensam genomgång.

Kursen passar barn från 6 år. När du anmäler dig avser platsen max två barn och en vuxen deltagare. Givetvis går det bra att växla den vuxna deltagaren per tillfälle.

 

 

Vuxna och barn målar tillsammans

Arbeta tillsammans med gemensamma projekt eller var och en för sig, vi arbetar med akrylfärg, vattenfärg, kol, krita, kollage och blandteknik.

Ett fantastiskt tillfälle att vara kreativ med ditt barn och skapa gemensamma minnen.

Allt material ingår, minimum ålder på barnet är sju år. Priset är 2000 kr och avser en vuxen och ett barn.

Välj mellan

Vuxna/barn måleri lördagar 

Vuxna/ Barn måleri söndagar

Lärare för kursen är Eva Lalander

Eva undervisar i konst, barnens konstskola, vuxen- och barnmåleri samt akvarell hos Studiefrämjandet. Hon undervisar också på Basis kvällsskola i akvarell. Hon är utbildad i Konstvetenskap, har gått Konstskolan Basis och Gerlesborgskolan. Eva är också aktiv konstnär