I samtidskonstens fotspår

I samtidskonstens fotspår

En konstkurs i måleri som pågår kvällstid under våren 2020. Vi inspireras av tre olika samtida konstnärskap, genom dessa lär vi oss inte enbart att måla utan även att förstå och analysera vad konstverken vill berätta. Kursen är utformad för dig som verkligen vill fördjupa dig i den skapande processen och utveckla ett öga för måleriets och teckningens magiska värld.

Utöver praktisk undervisning i måleri och teckning ingår även gruppgenomgångar där vi diskuterar konstverken som deltagarna skapat, samt ett inspirerande besök på en konstutställning.

Om du är intresserad av att söka vidare till andra konstnärliga utbildningar är kursen ett utmärkt val då du kommer att kunna få handledning och hjälp med dina arbetsprover. Kursen leds av  Lotta Döbling.

Kursen hålls på torsdagar från kl 18.00- 21.00 Lov under sportlovet och påsklovet

Inga förkunskaper krävs, varje deltagare får individuell handledning utifrån sin nivå. Som kursdeltagare tar du med dig eget konstnärligt material.

Kursen kommer inte gå i våren 2020 vi kommer ut med vidare information rörande kursstart

 

 

 

 

 

Lärare Lotta Döbling

Lotta Döbling arbetar som konstnär med inriktning måleri. Lotta är utbildad på Konsthögskolan samt på Birkagårdens Folkhögskola. Parallellt med sin egen konstnärliga verksamhet arbetar hon sedan flera år som pedagog på Kulturskolan med barn och ungdomar i både konst och animerad film. För att se Lottas arbeten se www.lottadobling.com