På Konstskolan Basis har alla lärare yrkesverksamma konstnärer med lång pedagogisk erfarenhet. Gästlärare under läsåret 2016-17 är konstnärerna Marjolaine Lombard, Dan Wolgers,Kristina Abelli Elander, Björn Stampes, Sara Vide Ericsson, Hanna Ljungh, Maria Loustarinen och Shiva Anoshirvani. Gästföreläsare läsåret 2016-17 är: Dorinell Marc, Sonia Hedstrand, Mariam Fanni.

michael

 

Micael Frank Micael undervisar i teckning, kroki och skulptur på Konstnärligt grundår. Han är konstnär, utbildad vid Konsthögskolan i Stockholm.

 

 

 

 

Cissi

 

Cecilia Elde. Cecilia undervisar i oljemåleri och blandtekniker på Konstnärligt grundår. Hon är konstnär, utbildad vid Konsthögskolan i Stockholm.

 

 

 

 

erik

 

Erik Sigerud. Erik Sigerud undervisar i måleri på Konstnärligt grundår. Han är konstnär och har en MFA från Ècole nationale supérieure des Beaux-arts i Paris.

eriksigerud.com

 

 

 

stefan_j

 

Stefan Johansson. Stefan undervisar i måleri, kroki och konstteori på Fördjupat konstnärligt grundår och föreläser i konsthistoria på Konstnärligt grundår. Han är konstnär, utbildad vid Konsthögskolan i Umeå.

stefanjohansson.se

 

 

 

stina_basis

 

Stina Rosenberg. Stina undervisar i måleri på Fördjupat konstnärligt grundår. Hon är konstnär och har en MFA från Konsthögskolan i Umeå.

stinarosenberg.se

 

 

stefan_li

Stefan Lindqvist. Stefan undervisar i grafik och teckning på Konstnärligt grundår och måleri på Inredning och design. Han är konstnär, utbildad vid Konsthögskolan i Stockholm.

stefanlindqvist.com

 

 

 

 

Irene Thisner. Irene undervisar i den valbara inriktningen grafiskdesign och illustration på Konstnärligt fördjupningsår och i grafisk design och illustration på Konstnärligt grundår. Hon är grafiskdesigner och illustratör, utbildad vid Konstfack.

irenethisner.se

 

 

olof

 

Olof Inger. Olof undervisar på den valbara inriktningen konst på Fördjupat konstnärligt grundår. Han är konstnär, utbildad vid Konsthögskolan i Stockholm och har en MFA från Yale University, CT, USA.

annaellegallery.com

 

 

 

daniel

Daniel Svahn. Daniel är huvudlärare på Inredning och Design. Han är produktdesigner och inredningsarkitekt. Utbildad vid Beckmans Designhögskola och Konstfack.

danielsvahn.com

 

 

 

lucas

 

Lucas Hinnerud. Lucas är lärare på Inredning och design. Han är produktdesigner, inredningsarkitekt och illustratör. Utbildad vid Beckmans Designhögskola.

lucashinnerud.com