Grafisk Design x 4

NY - Kvällskurs fyra kvällar under höstlover v. 44 (28–31 okt)

Arbeta kreativt med bild, text och idé!

Experimentera, skissa, diskutera och utveckla din kreativa förmåga.

Introduktion i grafisk form och typografi. Det visuella arbetet kan göras för hand och avslutas digitalt. Fokus ligger på den konstnärliga och kreativa processen. Du kommer att introduceras i digitala bild-, layout- och illustrationsprogram. Observera att det inte är en kurs som ger fördjupade kunskaper inom programmen, utan mer en översikt/ (grundläggande) av verktygen.

Läs mer och anmäl dig här: Grafisk Design x4

 

Ny- Grafisk Form tre helger i höst

Genom att experimentera och diskutera utvecklar du dina kreativa förmågor- en unik intensivkurs med läraren och illustratören/ grafiska formgivaren Irene Thisner.

Vi undersöker kalligrafins magiska värld, vi arbetar storskaligt med pensel som verktyg i våra vackra salar i huset som byggdes år 1748.

Vi kommer även att arbeta med typografi och göra en affisch där vi till en början arbetar för hand för att sedan avsluta den kreativa processen digitalt.

Läs mer och anmäl dig här: Grafisk Form tre helger i höst

 

Lärare:

Irene Thisner undervisar i Grafisk Design och Illustration.Hon driver egen praktik och undervisar även typografi vid andra designskolor. Utbildad vid Konstfackwww.irenethisner.se